Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ikador je ušao u Moëtov Privilege Club. Prodavat će neke od najboljih berbi šampanjaca u povijesti, poput 1962.

ikador-dron copy

Najluksuzniji kvarnerski butik hotel Ikador postao je član prestižnost Moët & Chandon Privilege Cluba. Riječ je o ekskluzivnom partnerstvu s grupacijom Moët-Hennesy koja u vlasništvu konglomerata LVMH objedinjuje neke od najcjenjenijih šampanjskih kuća i vinarija i čuveni Hennesy konjak. Selekcija za nove Moët & Chandon Privilege Club lokacije je rigorozna, i obuhvaća vrlo mali broj hotela u svijetu.

moet-chandon-1992

Ulaskom na ovu listu, Ikador je ponudu proširio impresivnom listom Moëtovih Grand Vintage Collection, Grand Vintage Collection Rose šampanjaca i najvišim Hennesyjevim linijama. U Ikadoru će se odsad  oći kušati rariteti poput Grand Vintagea iz berbi 1992, 1993. koje danas dobivaju fantastične ocjene ali i povijesnu1962. koja s onima iz 90-tih spada među klasike 20. stoljeća. 

ikador-moet2 copy
ikador-riva-gliser1

Ikadorovi sommelieri na raspolaganju će imati i etikete poput Grand Vintage Rosea iz 1990, Dom Perignona P2 iz 2008 i P3 iz 1985. Na listu konjaka, Ikadorov Edgar Cigar bar dodaje legendarni Hennessy Richard, uz uparivanje s cigarama. Ovaj portfolio, koji sadržava neka od zaista naplemenitijih pića na svijetu, prirodno se uklapa u žanr hotela kojima pripada Ikador.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.