IVAN JUG Noel se otvara 11. svibnja

Noel je prvi od velikih hrvatskih restorana koji je potvrdio da se otvara 11. svibnja, dakle prvog dana od kojeg restorani ponovo mogu raditi. Ivan Jug, Noelov suvlasnik i jedan od vodećih hrvatskih sommeliera, danas nam je rekao da jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom počinje raditi u ponedjeljak 11. svibnja.
“Mislim da nam na terasu stane pet stolova s razmakom od dva metra,” kazao je gospodin Jug, “To znači da možemo primiti dvadesetak ljudi za ručak i dvadesetak ljudi za večeru, s čim smo sasvim zadovoljni. U međuvremenu smo smanjili troškove, tako da ćemo moći stabilno funkcionirati.” Važno je naglasiti da Noel ne odustaje od fine dininga. “Naprotiv, kanimo još više dignuti ljestvicu kuhanja,” tvrdi Jug. Istodobno s restoranom na terasi, Noel će nastaviti raditi u dostavi, s tim da će dostavni jelovnik biti potpuno odvojen od restoranskog.