Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Spar je stavio na akciju neka najbolja slavonska vina: Iločki traminac košta 55, Beljska graševina 43, a Mihaljeva 41 kunu

vino-supermarket

Supermarketi nikad nisu prodavali više vina nego unatrag mjesec dana. Stoga je iznimno inteligentno baš sada, u vrijeme kad vino odlično ide, staviti pojedina dobra vina na akciju, jer se tako prodaja dodatno ubrzava, a kupci se navikavaju da piju vrhunska hrvatska vina. Spar je ovih dana pristojno napunio svoje police (vidjet ćemo koliko će to trajati), te je na akciju stavio neka od najboljih slavonskih vina.

Vrhunski traminac Iločkih podruma koji redovito košta oko 75 kuna, sada se prodaje za 55 kuna. Riječ je ultrabogatom vinu koje miriše po ružama i ličiju, i koje ima lijepu, gusti uljastu teksturu. Vrhunski traminac ne treba pobrkati s Kvalitetnim tramincem Iločkih podruma, koji ima navojni čep. Beljska Vrhunska graševina, koja se normalno prodaje za 53 do 55 kuna, trenutno košta 43 kune. Riječ je o jednoj iod najelegantnijih hrvatskih graševina.

Branko Mihalj butikni je proizvođač iz Kutjeva, koji bere najkasnije u Slavoniji i koristi isključivo prirodne kvasce. Izvrsna, raskošna i svježa Mihaljeva Graševina ovih se dana prodaje za samo 41 kunu, što je zaista izvanredna vrijednost za novac. Nadamo se da će poslije Slavonije na red doći Istra i Dalmacija.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.