Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

GAULT&MILLAU HRVATSKA Danijel Đekić proglašen najboljim chefom, a 360 najboljim restoranom za 2020.

gault-millau-2020

U utorak je u zagrebačkoj Esplanadi predstavljeno novo izdanje voiča Gault&Millau za Hrvatsku. Na gala večeri koju su priredile chefice Ana Grgić i Coline Faulquier (restoran Signature, Marseilles) kao i svake godine dodijeljene su godišnje nagrade Gault&Millaua. Ovo u dobitnici za 2020.  

Chef godine

Danijel Đekić, Monte, Rovinj

Veliki chef budućnosti

  • Sandra i Dane Tahirović, Zora bila,Split
  • Robert Benzia, Ganeum Food&Wine bar, Lovran

Najbolji restorani u 2020

  • 360, Dubrovnik 17.5/20, 4 toke
  • Monte, Rovinj 17.5/20, 4 toke
  • Laganini, Palmižana, 17/20, 4 toke
  • Pelegrini, Šibenik, 17/20, 4 toke 

Najbolji chef tradicijske kuhinje 

Silvija Horak,Terbotz, Štrigova

Najbolji chef (nove) tradicijske kuhinje

Tvrtko Šakota, NAV, Zagreb

Mladi talent 

Floriana Ružić, San Rocco, Brtonigla

Matija Jagić, Brokenships bistro, Zagreb

Posebna nagrada za zasluge u promicanju hrvatske gastronomije i slastičarstva 

Dragica Lukin, Villa Soši, Umag 

Najbolji šef sale 

Drago Majsak, Vinodol, Zagreb

Najbolji POP restoran

Buffet Kamenice, Dubrovnik

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.