Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vinoteka Bornstein priređuje aukciju za životinje stradale u požarima u Australiji

koala

U zagrebačkom wine baru Bornstein u četvrtak 27. veljače održat će se dobrotvorna aukcija za pomoć životinjama stradalima u požarima u Australiji. Procjenjuje se da je u kataklizmičkim požarima koji su u siječnju zahvatili gotovo cijeli kontinent, u australskim divljinama poginulo oko 1,25 milijardi životinja, a milijuni su pobjegli u područja koja nisu zahvaćena vatrom.

Auckiju u Bornsteinu organizira Kristijan Krmpotich, a novac se prikuplja za Wildlife Information Rescue and Education Servicea (WIRES), najveću australsku organizaciju za zaštitu životinja. S Krmpotichem u akciji sudjeluje i Međunarodni klub žena. Aukciju podržavaju Rimac automobili, Orlando Fit, Naftalina, Rochester Institute of Technology Croatia, Akademija Majstor Kuhar, Dinamo, Freywill, Borboleta, frizerski salon Perman, Muzej čokolade Zagreb, Miva galerija vina, Vivat fina vina, Nekic trucks, restoran Gallo, Basta, 50 Burger & Champagne bar, Good food i Curry Bowl.

aukcija-bornstein

Gosti aukcije, među kojima će biti i predstavnici australskog veleposlanstva u Hrvatskoj,  moći će osvojiti kavu s Matom Rimcem ili direktorom Timom Richardsonom u sjedištu Rimac automobil,a kulinarske radionice u akademiji Majstor Kuhar Branka Ognjenovića i druge poklone. Očekuje se da će aukcija okupiti 150 ljudi.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.