Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Zagrebu je nestao srpski kuhar Dejan Markus

markus

Zagrebačka policija u četvrtak je službeno proglasila nestalim 44-godišnjeg Dejana Markusa, kuhara iz Srbije koji je u Zagrebu imao dva lokala i živi na Trešnjevci.

Nestanak Dejana Markusa prijavila je njegova sestra Jelena Markus Vučković. Prema informacijama koje su, uglavnom od Markusove sestre, dosad doznali hrvatski mediji, Markus je zadnji put viđen prošlog petka kad je prijateljici rekao da je na putu izvan Hrvatske i da će joj se javiti kad se vrati u subotu. Svom stanodavcu dan ranije je rekao da ide na put i više se nije pojavljivao. Na Markusov mobitel također se nitko ne javlja.

Security Check Required

null

Budući da sve to izlazi iz uobičajenih okvira njegova ponašanja, Markusova sestra alarmirala je policiju, koja je kuhara u četvrtak počela tražiti kao nestalu osobu. Dejan Markus u Zagrebu je držao vinoteku The Wine u Vlaškoj ulici i Servus, prvi hrvatski butik knedli u Oktogonu. U Srbiji je nastupao u kulinarskoj emisiji “Kuhati sa srcem.” Obitelj Dejana Markusa moli građane da jave bilo kakvu informaciju koja bi mogla koristiti u potrazi

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.