Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Na RTL u je počela nova sezona Večere za 5 na selu. Promijenite kanal

vecera-za-5-na-selu

RTL je počeo emitirati još jednu sezonu Večere na selu, turbofolk varijante Večere za pet. Više manje, sve je isto kao lani. RTL žestoko eksploatira voajerske sklonosti reality publike, pa usput još žešće ismijava sudionike vlastite emisije, kojima nitko nije kriv, jer su sami na sve pristali. U petak navečer žrtva koja je uživala u svom medijskom tretmanu bila je stanovita kemijska tehničarka Sanja iz Vrapča (koje nije selo nego zagrebački kvart), koja je kuhala u košulji s leopardovim uzorkom, preko koje je prebacila pregaču s velikim natpisom Chefica.

U emisiji se, naravno, uopće nije vidjelo što je ta gospođa zapravo kuhala, niti je bilo kog od druga četiri sudionika bilo briga što su jeli. Svi su se natjecali u pričanju loših viceva i hinjenju nekakvog spontanog veselog raspoloženja. Što je sve okej, jer Večera na selu nije emisija o hrani, nego bastardni otpadak formata poput Ljubavi na selu.

Ali, ipak, kad se cijeli taj trash već zove Večera, i kad se tu nešto kuha i jede, nije nam jasno zašto RTL ne posegne za bazenom sve brojnijih gastro blogera, koji bi ovoj , možda najgoroj emisiji u povijesti hrvatskih realityja, dali bar neki sadržaj.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.