Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Zagrebu se otvara sushi bar SoHo, koji će imati i sushi za djecu

sushi-box

U strogom centru Zagreba , u Dukljaninovoj ulici odmah kraj Noela, uskoro bi se treba otvoriti novi zagrebački sushi bar SoHo. SoHo će zauzeti prostor u kojem se nekad nalazio Mak na konac, kultna slastičarnica Petre Jelenić.

SoHo najavljuje malo drugačiji koncept sushi bara. Trebao bi imati sushi counter s desetak sjedećih mjesta, za kojim će se sushi raditi pred gostima, no novo mjesto prije svega računa na prodaju sushija za van, u boxovima koje će gosti moći sami slagati i u gotovim pakiranjima. Također, SoHo najavljuje da će biti na sva tri dostavna servisa.

Sushi bi se trebao mijenjati sezonski, a u ponudi su najavljena i jela poput pokea i chirachija, i domaći hladni zeleni čajevi koji će se pripremati u lokalu. SoHo će raditi cijeli dan, od 11 do 22 sata,a petkom i subotom od osam navečer koncept će se mijenjati u all you can eat. Zanimljivo je da je SoHo dio ponude odlučio prilagoditi djeci. Naime, vlasnici procjenjuju kako zagrebački klinci sve više jedu sushi, no da su pojedini okusi poput wasabija, u sushiju prejaki za djecu. Stoga će dio SoHove ponude sushija biti osmišljen baš za djecu. SoHo bi se trebao otvoriti do 15. veljače

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.