Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Billy Abbott iz The Whisky Exchangea glavni je gost šestog Whisky Faira

billy-abbott

Šesto izdanje najvećeg hrvatskog festivala whiskyja Whisky Faira, ove će se godine održati 7.i 8. veljače u Plaza Event Centru. Glavni gost ovogodišnjeg Whisky Faira je Billy Abbott, ambasador The Whisky Exchangea, lanca trgovina i najjače svjetske online trgovine specijalizirane za whisky, koji će u petak na festivalu održati masterclass “Exploration of Casks – the strange casks”.

whisky fair najava
whisky-fair

Najavljene su i dvije radionice Darija Grabarića, Uvod u škotski whisky i Whisky forenzičari 3 posvećenu ulozi treseta u whiskyju, dok će Damir Krizmanić održati ekskluzivni tasting sherry whiskyja iz privatne kolekcije. Jedna radionica bit će posvećena ginu, dok će kuća Julius Meinl organizirati radionicu o posluživanju whiskyja uz kavu. Cijene radionica u pretprodaji do 31. siječnja kreću se od 220 do 500 kuna. 

Kao i svake godine, Whisky Fair na jednom će mjestu okupiti najveći broj distributera i ambasadora whiskyja u regiji. Posjetitelji će moći kušati desetke whiskyja po promotivnim cijenama, a za lovce na posebne etikete za kućne barove u subotu u 22 sata počinje aukcija otvorenih boca. Više o programu šestog Whisky Faira možete pogledati OVDJE.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.