Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U subotu objavljujemo Vinski izvještaj 2019/2020 – Najbolji hrvatski terroiri

VINSKI IZVJESTAJ-NAJAVA

U subotu 4. siječnja na web stranici Kulta Plave Kamenice objavljujemo naš redoviti godišnji Vinski izvještaj. Novi Vinski izvještaj, na više od 130 strana u PDF formatu, posvećen je najboljim hrvatskim terroirima. Terroir je jedan od najvažnijih elemenata bilo koje vinske scene, no u hrvatskoj je vinskoj industriji još uvijek nerazumljivo podcijenjen.

O važnosti terroira govore i pišu dr. Nikola Mirošević, Frano Miloš, Ivica Matošević, Milan Budinski i još petnaestak vodećih hrvatskih vinara i enologa. Posebno smo ponosni na veliki zbirku fotografija najljepših hrvatskih vinograda.

naslovnica-vinski-izvjestaj.2019

Uz puno stranica o terroirima, novi Vinski izvještaj donosi popis svih medalja, koje su naša vina osvojila na najvećim svjetskim natjecanjima. Tu je i analiza podataka o trendovima na domaćem vinskom tržištu.

Vinski izvještaj 2019/2020 bit će dostupan besplatno na našem webu do kraja ove godine, kad će ga zamijeniti Vinski izvještaj 2020/2021. posvećen prirodnim vinima. Izvještaj o maslinovu ulju za 2019/2020. izlaz u drugoj polovici siječnja.

Fotografija na naslovnici/Mario Hlača

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.