Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Vlaškoj je otvorena Piacere, prva zagrebačka špageterija za van

piacere-ulaz

U izlogu u Vlaškoj 19 izložen je aparat za proizvodnju tjestenine i nekoliko vreća talijanskog duruma. U Piacereu se, naime, tjestenina proizvodi na licu mjesta i sva je, naravno, svježa. Piacere, mali lokal u Staroj Vlaškoj otvoren prošlog petka, posvećen je tjestenini za van. Pasta se pakira u čaše od recikliranog materijala, Koliko znamo, riječ je o prvoj špageteriji u Zagrebu specijaliziranoj za takeaway.

Piacere zasad u ponudi ima tri formata tjestenine: tagliatelle, bucatine i fusille, no taj će se izbor proširiti. Uz pastu se nudi šest umaka, uključujući i bolognese koji se kuha dva sata (što je za street food ragu prihvatljivo ). Cijene se kreću u već uobičajenim okvirima, od 42 do 60 kuna. Osim paste, Piacere prodaje i pet vrsta kolača.

Za goste koji odluče jesti u lokalu, loša je vijest da Piacere zasad ne drži buteljirano vino. Piacere je osnovao Ivan Vučković, prvoligaški nogometni sudac koji se dosad nije bavio ugostiteljstvom.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.