Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Valamar u Poreču gradi luksuzni hotel Pinea s 514 soba, težak 790 milijuna kuna

pinea-valamar-g

Valamar je, čini se, odlučio učiniti za Poreč ono što je Maistra napravila za Rovinj. Zahvaljujući nizu Maistrinih five star hotela, okrunjenih ove godine otvorenim Grand Parkom, Rovinj je postao uvjerljivo najvažnija i najuspješnija istarska turistička destinacija.

Poreč je, pak, sve donedavno imao status jeftine masovne destinacije s lošim hotelima s tri ili navučene četiri zvjezdice. Ove je godine Valamar u Poreču otvorio resort Marea, prvi porečki hotel s pet zvjezdica, a nedavno je počela gradnja hotela Pinea.

pinea-valamar

Pinea će imati pet zvjezdica i čak 514 soba i apartmana. Riječ je o trenutno najvećoj turističkoj investiciji u Hrvatskoj, vrijednoj oko 800 milijuna kuna. Pinea i Marea trebale bi promijeniti turističku sliku Poreča i početi pretvarati taj lijepi grad u destinaciju visokog ranga.

Nema nikakve sumnje da će otvaranje Pinee, koja bi trebala raditi cijeli godinu, potaknuti i razvoj porečke gastro scene, koja je zasad prilično mediokritetska. Pinea bi se trebala otvoriti 2021. godine

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.