Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Londonu će se održati prva međunarodna aukcija istarskih tartufa u povijesti

tartufi

U ponedjeljak 25. studenog u londonskom klubu Harry’s Bar u Mayfairu Turistička zajednica Istre u suradnji s aukcijskom kućom Sotheby’s održat će prvu aukciju istarskih tartufa. Riječ je promotivnoj akciji londonske agencije FOX Communications, s kojom istarska Turistička zajednica surađuje na britanskom tržištu.

Aukcija će se odvijati u okviru londonskog WTM-a. jednog od najznačajnijih svjetskih turistikih sajmova. Aukciju će voditi predsjednik Sotheby’sa za Veliku Britaniju Lord Dalmney. Na ukciji ćes e šrodavati Zigante tartufi, koji će biti i dio istarske večere u sklopu iste promocije, na kojoj će se posluživati i Chiavalon ekstradjevičanska maslinova ulja i Kozlovićeva vina.  Sav novac od aukcije tartufa i istarske večere bit će uplaćen u dobrotvorne svrhe.

Dobro je da se promocija hrvatskog turizma odmiče od generičkih videa, narodnih nošnji i rustikalnih kuharskih egzibicija. I očekivano je da je ovakav event u Londonu organizirala upravo Turistička zajednica Istre, na čelu s Denisom Ivoševićem, jednim najkompetentnijih profesionalaca u turističkoj industriji. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.