Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Krčma Gabreku danas je proslavila 90. rođendan

gabrek-rodjendan-ekipa

Devedeseti rođendan u životu restorana gotovo je nevjerojatan događaj. Još je nevjerojatnije da svih devedeset godina restoran proživi u vlasništvu jedne ili nekoliko istih povezanih obitelji, kao što je to slučaj sa samoborskim Gabrekom.

Stoga je logično što je današnja proslava Gabrekova devedesetog rođendana okupila mnogo ljudi iz hrvatskog javnog života, ali i drugih stalnih Gabrekovih gostiju.

gabrek-rodjendan-posluga

Na proslavi je svirao samoborski tamburaški orkestar, pjevala se Gabrekova himna, na televizoru u kutu sale izmjenjivale su se fotografije s bogato popunjenog Gabrekova Zida slavnih, a gosti su uživali u obilju Gabrekovih specijaliteta, od salate i šumskih gljiva do velikih pečenja, poslužene na samoborskom švedskom stolu.

gabrek-zid-slavnih
gabrek-tadijanovic

Jednu od uvodnih riječi održao je Mirko Šintić, pripadnik jedne od obitelji koja je vlasnik Gabreka i apsolutno fenomenalni maitre d’ kojega Gabrekovi gosti vole i poštuju. 

Gabrek spada među velike hrvatske restoranske institucije. Gabrek je restoran koji vraća povjerenje u izdržljivost , ozbiljnost i profesionalizam ugostiteljske industrije. U Gabreku stalno jedemo od siječnja 1991. godine. I baš nam nikad, bez obzira na sve prirodne restoranske uspone i padove, nije palo na pamet da se ne vratimo.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.