Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Muzeju iluzija predstavljen je Pocket Scotch, revolucionarna nova bočica za whisky

pocket-scotch-g

“Mislim da je Pocket Scotch na tragu ispunjavanja današnje potrebe da nam sve budu odmah dostupno, da nam sve bude pri ruci,” rekao nam je sinoć zagrebački barmen Marin Nekić. Gospodin Nekić , jedan od najpoznatijih hrvatskih miksologa, zatim je u prepunom zagrebačkim Muzeju iluzija predstavio whiskyje koji su prvi ušli u zaista revolucionarne nove bočice dizajnirane poput šarenih ili elegantnih mobitela, i ne bitno veće ni teže od vaših smartphonea.

pocket-scotch-kokteli
pocket-scotch-muzej
pocket-scotch-bocice
ps-vizuali

Whisky se uvijek pio i iz pljoskica. No, tradicionalne pljoskice whiskya teške su, jer su napravljene od stakla i razmjerno velike i nezgrapne, jer uglavnom sadrže 3,5 decilitra whiskyja. Pocket je puno moderniji i praktičniji: zaista stane u džep sakoa ili traperica ili u manju žensku torbicu, pa ga obožavatelji whiskyja svugdje mogu imati sa sobom, kako je primijetio Marin Nekić.

Osim toga, zbog manje količine, dva decilitra, Pocket je i financijski  masovno dostupan: kupac više ne mora potrošiti 150 ili 250 kuna za bocu whiskyja. Svi Pocket Scotch whiskyji u Hrvatskoj koštat će manje od 100 kuna, a neki i bitno manje. Na našem se tržištu u atraktivnim bočicama Pocket Scotcha prodaju se bazični crveni Johnnie Walker, zatim klasični 12-godišnji crni Johnnie, osnovni J&B te vrlo fini malt Singleton Dufftown.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.