Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Popularni zagrebački kafić Corner uskoro postaje Franko’s Street sa sushi i fusion jelovnikom

franko-street

Fran Župić, vlasnik uspješne pizzerie Franko’s Pizza and Bar odlučio je proširiti svoj ugostiteljski portfolio. Brand Franko’s tako se početkom prosinca useljava u prostore popularnog kafića Corner na Europskom trgu, u najstrožem centru Zagreba. Corner tako postaje Franko’s Street. 

U Franko’s Street moći će se kao i u Corner, doći samo na kavu, sok ili pivo, ali Franko’s Street će se prije svega fokusirati na istočnjačku uličnu hranu. Franko’s Street imat će sushi bar; uz sushi će se nuditi i više jela iz repertoara azijskog fusiona.

Meni priprema Vid Nikolić, vjerojatno najzaposleniji hrvatski chef konzultant, kad je riječ o hrani s Dalekog istoka. Gospodin Nikolić, koji se nedavno vratio s edukativnog putovanja Kinom i Korejom, postavljao je jelovnike u nizu domaćih sushi i fusion restorana, od Istre, preko Zagreba, do Splita.

Franko’s Street trebao bi imati jednako bogatu listu vina, šampanjaca, piva i koktela kao i Franko’s Pizza and Bar, a bar na katu vikendom će raditi do dva ujutro. Franko’s Street, smješten odmah pored ultrapopularnog Cheese Bara, trebao bi postati još jedan atraktivni dodatak gastronomski sve uzbudljivijem centru Zagreba.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.