Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vlasnik Vinodola Dražen Boban novi je predsjednik Udruženja ugostitelja Hrvatske

drazen-boban

Jedan od najuspješnijih zagrebačkih restoratera, vlasnik Vinodola Dražen Boban, prije desetak dana izabran je za predsjednika Udruženja ugostitelja pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

” Ugostitelji su napokon shvatili da se moraju ujediniti i da moraju djelovati kroz institucije, kako bi se mogli izboriti za svoj bolji položaj. A bolji položaj ugostiteljstva nije važan samo za nas, nego je iznimno značajan i za hrvatski turizam, dakle za najvažniji našu gospodarsku granu.”
rekao nam je gospodin Boban.

Dražena Bobana, bivšeg nogometaša koji je Vinodol uveo u vrh zagrebačke restoranske scene, predložilo je Udruženje zagrebačkih ugostitelja, ali su ga podržali i kvarnerski, splitski i dubrovački ugostitelji, kao i Nezavisna udruga ugostitelja, koju vodi vlasnik RougeMarina Marin Medak.

” Iznimno mi je važno što sam dobio potporu kolega iz cijele zemlje. Izabrala me je struka, koja se napokon odlučila aktivirati u rješavanju naših problema. Za bolji status ugostitelja ne može se izboriti nitko drugi, osim nas samih.” kaže vlasnik Vinodola.

Izbor Dražena Bobana za predsjednika Udruženja ugostitelja pri HGK vjerojatno je najpametniji potez hrvatskih ugostitelja unatrag dugo vremena.

Foto/HGK

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.