Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Hotel San Canzian prvi je istarski hotel u prestižnoj grupaciji Small Luxury Hotels

san-canzian-dron

San Canzian, luksuzni butik hotel otvoren ovoga ljeta u okolici Buja, nakon dva mjeseca rada ušao je u udruženje Small Luxury Hotels of The World. Riječ je o vodećoj svjetskoj grupaciji luksuznih butik hotela, u kojoj je trenutno tek šest hrvatskih hotela, dok ih je u cijelom svijetu tek petstotinjak. 

“Izuzetno smo ponosni što smo upravo mi prvi u Istri zadovoljili kriterije za pristupanje udruženju najboljih malih hotelijera u svijetu,” izjavio je u priopćenju direktor San Canziana Zoran Užar, “Za nas je ovo priznanje za dosad uloženu energiju, ali i poticaj da nastavimo raditi na poboljšanju usluge i sadržaja.”  

san-canzian-bazen

San Canzian je najluksuzniji hotel u Istri. Hotel predstavlja gotovo perfektnu kombinaciju ambijentalne arhitekture i dizajna, s uslugom i udobnošću svjetskih pet zvjezdica. Zelenosivi veliki bazen, pažljivi izbor materijala i boja u sobama, ogoljene, naizgled asketske a zapravo raskošne kupaonice dižu San Canzian raspolaže s ukupno 24 sobe i apartmana inspiriranih lokalnim tradicijama i arhitekturom.

U hotelu radi istarska ispostava Noela prvog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom. dok bar vodi jedan od najtalentiranijih hrvatskih barmena Karlo Ferenčak. Ulazak San Canziana u Small Luxury Hotel izuzetno je važan, ne samo za taj hotel kojemu se sada otvara više od 400.000 klijenata ove grupacije, već i zbog brendiranja središnje Istre kao nove hrvatske ozbiljne turističke destinacije. 

aqua-panna-sidebar

index

ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Hotel San Canzian prvi je istarski hotel u prestižnoj grupaciji Small Luxury Hotels

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min