Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Slastičarska banda prodavala je drogu u kolačima. U Kalabriji su uhićena dvojica vođa

slasticarnica

Smjena generacija u obiteljskom biznisu ne prolazi uvijek glatko, ali ono što se dogodilo u jednoj slastičarnici u Kalabriji daleko nadilazi uobičajenu problematiku. Kalabrešku policiju nedavno su alarmirali roditelji koji su doznali da njihova djeca redovito kupuju kolače u slastičarnici uglednog lokalnog slastičarskog para. 

Tinejdžeri nisu kupovali kolače jer vole slatko, nego zato što su sinovi slastičara u kolačima prodavali drogu. Policija je otkrila omanju slastičarskuk bandu koja se bavila nabavom droge (iz Nizozemske), proizvodnjom i prodajom tableta i vrećica s drogom u kolačima u obiteljskoj slastičarnici slastičarnice.

Uhićena braća, obojica u ranim tridesetima i kemičari po struci, otprije su poznati policiji zbog ilegalnog uzgoja marihuane. U slastičarnici je pronađeno 180 grama halucinogenih gljiva, 6 zlatarskih vaga, više od 11 grama amfetamina s gastrorezistentnim kapsulama, 140 grama marihuane i više od tisuću eura gotovine od prodaje droge. Braća su zadržana u pritovru.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.