Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Interspar je stavio na akciju hrvatska šampionska vina. Mihaljeva Graševina za 39 kuna najbolja je vrijednost za novac u zemlji

en-primeur-grasevine-2018-mihalj-kasna

Interspar i Spar upravo su pokrenuli vjerojatno najveću akcijsku prodaju vrhunskih vina ikad priređenu u Hrvatskoj.

Interspar, koji u ponudi drži više od 500 etiketa domaćih vina, snizio je cijene za čak 150 buteljki, uključujući i više šampionskih. Neka su vina jeftinija čak 43 posto nego u redovitoj prodaji.

U Intersparovim i pojedinim Sparovim supermarketima tako se na akciji prodaju Rossijeva i Tomazova vina odlikovana Decanterovim medaljama. Cijene su snižene i Benvenutijevim i Korlatovim vinima, kao i Badelovim Dingaču i Vezku sa zlatnom etiketom.

U našem susjedskom dućanu, Sparu u Banjavčićevoj, na akciji smo vidjeli i Veraldin oranž Ambru, kao i više Josićevih, Kalazićevih i Feravinovih buteljki.

No, nesporno najbolju vrijednost za novac predstavlja Mihaljeva Graševina iz 2016. godine. Branko Mihalj autentični je kutjevački artizanski vinar, čije se graševine beru kasno i traju barem petnaestak godina. Kupiti tako originalno vino za 39 kuna čisti je privilegij. Intersparova i Sparova akcija prodaje izvrsnih hrvatskih vina po sniženim cijenama traje do sredine listopada.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Interspar je stavio na akciju hrvatska šampionska vina. Mihaljeva Graševina za 39 kuna najbolja je vrijednost za novac u zemlji

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min