Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ISTRA & CRAFT BEER FESTIVAL Dvadeset hrvatskih craft pivara, Vojko V i Rambo Amadeus dolaze na porečku rivu

rambo-amadeus

Velika pop-up pivnica Istra & Craft Beer Festivala ove se godine u Poreču podiže 4. listopada. U organizaciji hotelske kuće Valamar, tri dana u velikom šatoru sa stageom na porečkoj rivi 20 hrvatskih malih i neovisnih pivara točit će više od 80 vrsta i stilova piva. 

Domaćin festivala ove godine je pivovara San Servolo iz Buja, jedan od pionira craft pivarstva u Hrvatskoj. Uz njih, nastupaju Bura Brew, Suxo, Kampanjola, Brlog, Pivovara Medvedgrad, Varionica, Primarius, Pulfer, Križevačko, LD Brewery, Lab s Barbom, Zmajska Pivovara, Bruman, Nova Runda,Varaždinsko Pivo, Pivnica Mlinarica, dok strana piva osigurava distributer Mas Plenum. 

istra-craft-beer

Od petka 4. listopada do nedjelje 6. listopada svakoga dana na festivalu će se održavati degustacie piva koje će voditi Ribafish, pivski kvizovi i koncerti. Lineup predvode Vojko V i Rambo Amadeus koji će svirati u subotu, u petak nastupaju Big Wave i Jura Stublić & Film, a u nedjelju Pips, Chips & Videoclips i Darko Rundek & Ekipa. 

Za hranu ispred šatora Istra & Craft Beer Festivala odgovorni su Burgerija i Valamarov koncept Mezzino street. Već od 28. rujna pa do kraja festivala, vodeći porečki restorani i braovi imat će posebnu ponudu vezanu uz pivo po promotivnim cijenama. 

Posebni dio festivala je Spinnaker Gourmet Stage, koji se održava u trenutno najboljem porečkom restoranu Spinnaker. Chefovi Goran Hrastovčak i Ivan Ergović u četvrtak 3. listopada pripremat će večeru od pet slijedova na kojoj će se jela spajati s pivom i pivskim koktelima. Na meniju su među ostalim terina s gusjom jetrom, malinama i lješnjakom koju prati San Servolo Red Lager, i desert od čokolade, lješnjak i bourbon vanilijom s koktelom na bazi Jack Daniels Single Barrel,s likerom od kave, biterom od grejpa i redukcjom portera Zmajske pivovare. 

Više o koncertima, degustacijama, koncertima i Beer & Gourmet programu pročitajte OVDJE

ISTRA & CRAFT BEER FESTIVAL

4-6. listopda 2019.

Porečka riva

Spinnaker Gourmet Stage

03. listopada 2019.

19:30

Cijena 550 kuna po osobi

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.