Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Franko’s Pizza & Bar od petka uvodi i pizzu romanu

franko-pizza-g

Svaka jesen u restoranskom životu donosi promjene i inovacije. Odgovorni i uspješni restorani znaju da poslije ljeta gostima moraju ponuditi nove recepte ili nove formate: u današnjim vremenima restorani se ne smiju doimati staro i previdljivo, jer većina gostiju stalno traži nove atrakcije koje će zaokupiti njihovu pažnju. Uostalom, kako bi izgledala kazališta koja bi u jesenju sezonu ušla s proljetnim repertoarom? O modnim kolekcijama i TV programima da ne govorimo. 

Kako je jesen, dakle, sezona promjena i inovacija, logično je da je Franko’s Pizza & Bar, najambicioznija zagrebačka pizzeria, novu sezonu odlučila otvoriti sa strateškom promjenom u ponudi. Od ovog petka Franko’s Pizza & Bar uz pizzu napoletanu počinje peći i pizzu romanu. 

Frankovi su pizzaioli cijelo radno ljeto usavršavali pripremu Romane. Poslije niza proba, odlučeno je da je Franko spreman za uvođenje druge vrste tijesta. Logično je da je za lansiranje romane odabran petak, početak vikenda, jer vikend privlači najviše gostiju.

Svi Frankovi okusi za napolitanu bit će dostupni i u formatu romane, tanjeg i hrskavijeg tijesta. Franko’s također uvodi i kolače iz nove jesenske kolekcije Roberta Hromalića, vlasnika i chefa Le Kolača.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.