Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Četvrti Zagreb Burger Festival počinje 12. rujna. Ove godine proširuju ga steakovima

zagreb-burger-festival.g

Četvrto izdanje Zagreb Burger Festivala powered by Tabasco, jednog od najpopularnijih street food festivala u Hrvatskoj, održat će se na staroj lokaciji na Strossmayerovom trgu od 12. do 22. rujna. Ove godine na Zagreb Burger Festivalu otvara se dvadeset kućica s više od 90 raznih burgera, a festival se proširuje važnim novim sadržajem, Steak Districtom gdje će steakove peći BarbaQ i varaždinska Đurina Hiža.

Uz Steak District otvara se, prirodno, Whiskey Bar. Na festivalu će nastupati poznata imena poput RougeMarina, The Garden Bar&Kitchen, El Tora, Bread Cluba, Submarinea i Mareda, uz nekoliko novih imena poput slovenske franšize Lars&Sven koja će se na Strossmayerovom trgu po prvi put predstaviti hrvatskoj publici. Glavni pivski partner i ove je godine Garden Brewery Prema trenutnim informacijama, bit će značajnih promjena. 

Zagreb Burger Festival već je postao tradicionalni vjesnik masovnog povratka u grad i početka sezone zagrebačkih gastro evenata koja kulminira s Adventom. S nekoliko stotina tisuća posjetitelja svake godine, Burger Festival diže i glazbeni dio programa, s potpuno novim konceptom stagea i  lineupom čiju objavu uskoro najavljuju. 

aqua-panna-sidebar
naslovnica-vinski-izvjestaj.2019
Naslovnica-ulje-2019-2020

aviation-gin

Četvrti Zagreb Burger Festival počinje 12. rujna. Ove godine proširuju ga steakovima

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min