Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Upravo je otvoren Hilton Garden Inn, treći zagrebački Hilton

Vraćajući se s ne baš dobrog ručka u Steakhouseu Oxbo Grill Hiltonova hotela Double Tree u Vukovarskoj, u Radničkoj smo ulici uočili terasu Hilton Garden Inna. Riječ je o već trećem Hiltonu  otvorenom u Zagrebu, s trećim zasebnim hotelskim brendom.

Canopy, koji se otvorio lani, jako je dobar hipsterski hotel, Double Tree je klasični 4 zvjezdice plus gradski hotel, dok je Garden Inn veliki hotel sa 153 sobe, koji se obraća turističkim grupama, ali i poslovnim ljudima i političarima kojima interna pravila zabranjuju da spavaju u hotelima s pet zvjezdica.

S obzirom na činjenicu da Zagreb uskoro postaje glavni grad Europske Unije, briselski bi birokrati mogli postati stalni Garden Innovi gosti.  Garden Innove sobe na booking.comu trenutno koštaju nešto više od 700 kuna.

Veliki bar i atrij još su jedan od milijun zagrebačkih pokušaja poigravanja s industrijskim dizajnom, vinski dio barske karte nije posve loš, pivski dio barske karte srećom sadrži Zmajsko, dok je izbor maltova uglavnom konvencionalan, ali jako dobar. Terasa je zasad bezlična i neprijateljska. 

Hilton Garden Inn dio je grupe novih nebodera u Radničkoj, u kojima je smješten i Hrvatski telekom.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.