Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Gordon Ramsay novom serijom pokušava zauzeti Bourdainovo mjesto. Pogledajte trailer

Besmisleno je uopće ikoga uspoređivati s Anthonyjem Bourdainom, pogotovo Gordona Ramsaya  Ali novi Ramsayav projekt, TV serija Uncharted čiji je trailer upravo izišao, zaista tjera na pomisao da najslavniji TV chef pokušava ući u nišu upražnjenu Bourdainovom preranom tragičnom smrću. Ne baš uspješno, čini se. 

Gordon Ramsay: Uncharted – Official Trailer | National Geographic

Gordon Ramsay serves up a taste of adventure in new National Geographic series Gordon Ramsay: Uncharted, premiering July 21 at 10/9c. ➡ Subscribe: http://bit.ly/NatGeoSubscribe About National Geographic: National Geographic is the world’s premium destination for science, exploration, and adventure.

U produkciji National Geographica, Ramsay u novoj seriji putuje svijetom i uči o lokalnim tradicijama i sastojcima. U prvoj sezoni ide na šest destinacija na pet kontinenata. U svakoj epizodi Ramsay i sam kuha s lokalnim sastojcima i kuha likalna jela sa chefovima koje sreće. U Peruu će tako proputovati Svetu dolinu s Virgiliom Martinezom, u Sjevernoj Africi će slaviti berbersku Novu godinu, na Novom Zelandu će kuhati s Maorima i cheficom Monique Fiso, au Laosu će kuhati za svećenike. U nabrijanom traileru vidi se da Ramsay uza sve to još pokazuje i da je fit, pa sve prati puno akcije u prirodi, od supštanja niz brzace kajacima do ronjenja u oceanu i penjanja po liticama.  

“Bilo je genijalno putovati neutabanim stazama s National Geographicom,” napisao je Ramsay u najavi serije, “Više sam naučio snimajući ovu seriju više sam naučio nego u zadnjih 10 gosina života.” Gordon Ramsay: Uncharted najavljena je još prošlog ljeta, uz gomilu kritika. Koncept u kojemu celebrity chef pada s neba u tuđe kulture i svoje interpretacije lokalnih jela suprotstavlja svemu autentičnom, iznervirao mnoge. Da spriječi potencijalne probleme, National Geographic je morao objaviti priopćenje u kojem obećava da serija “slavi lokalne kuktur širom svijeta s ciljem da uči o njima.”

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.