Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Deni Srdoč ušao je u Regionalni finale natjecanja S.Pellegrino Young Chef

srdoc

Deni Srdoč, chef restorana Draga di Lovrana i najmlađi nositelj Michelinove zvjezdice u Hrvatskoj, ušao je u Regionalno finale prestižnog natjecanja S.Pellegrino Young Chef. Srdoč je sada jedan od desetero chefova koje je talijanska kulinarska škola ALMA odabrala za natjecanje u finalu regije Italija i Jugoistočna Europa.

Srdoč će se natjecati s jelom od janjetine nazvanom Heritage Lamb From Family Farm. Dvanaest Regionalnih finala u cijelom će se svijetu odvijati do iduće godine. Svaki natjecatelj dobit će chefa mentora kojega bira organizator, a svoja će potpisna jela morati predstaviti pred panelom chefova sudaca. Prema pravilima S.Pellegrino Young Chef natjecanja bit će izabrani chefovi koji će svoje regije predstavljati u globalnom finalu u Milanu 2020. godine. Aktualni pobjednik natjecanja je mladi japanski chef Yasuhiro Fujio.

U našoj regiji uz Denija Srdoča u finalu će se natecati talijanski chefovi Alessandro Bergamo, Antonio Romano, Davide Marzullo, Luca Natalini, Maria Chiara Brannetti i Tommaso Tonioni, Slovenac Jakob Pintar, chef ljubljanskog TaBara koji je nedavno gostovao u zagrebačkom restoranu ManO2 i rumunjske chefica Diana Teodora Dragichi i Roxana Blenche.

Više o natjecanju S.Pellegrino Young Chef možete pročitati OVDJE.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.