Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Obitelj Korak otvara svoj fine dining restoran najranije sredinom osmog mjeseca

bernard-korak

“Sve se malo prolongiralo,” rekao nam je danas chef Bernard Korak, “Imali smo niz problema s majstorima, a moj tata je, kako znate, uvjereni perfekcionist. Tako da ćemo otvoriti najranije 15.kolovoza, s u najgorem slučaju poslije berbe.”

Novi restoran vinarske obitelji Korak, izgrađen na njihovu lijepom plešivičkom imanju, hrvatska gastronomska javnost očekuje s nestrpljenjem i znatiželjom. Bernard Korak stvorio je ozbiljan  profesionalni renome radeći kao glavni sous chef kod Ane Roš. 

Gospodin Korak kuhao je i u Osteriji Francescani u Modeni, službeno još uvijek najboljem restoranu na svijetu. Restoran obitelji Korak nudit će isključivo degustacijske jelovnike. Radit će pet dana u tjednu (ponedjeljak i utorak neradni su dani), kuharski je tim već kompletiran, dok u servisu još ima otvorenih mjesta.

Na menijima će se operativno početi raditi za par dana, čim restoran dobije plin. Restoran obitelji Korak  prvi je fine dining restoran na Plešivici , jednoj od najpropulzivnijih hrvatskih vinskih regija. Kako je Plešivica vrlo blizu Zagrebu, chef Bernard Korak sasvim će sigurno privući i brojnu zagrebačku restoransku publiku.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.