Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zagrebačka oluja stoljeća potpuno je uništila terasu Oliver Twist puba u Tkalčićevoj

oliver-twist1

Četrdeset osam sati orkanskog vjetra ostavilo je gadne tragove po Zagrebu. Vatrogasci su samo u ponedjeljak ujutro makli više od 150 slomljenih stabala, veličanstveni ružičasti drvored na Mihaljevcu jutros je izgledao kao hrpa drveta pripremljenog za ogrijev, gradske ulice preprečuju grane, prevrnute kante za smeće i slomljeni prometni znakovi No, čini se da će zagrebačka oluja stoljeća najteže pogoditi ugostitelje.

U ponedjeljak ujutro lokalne su portale ispunile fotografije kaosa u Tkalčićevoj ulici, potezu s najviše kafića, barova i restorana po metru kvadratnom. Telegram.hr je u fotogaleriji objavio jutrošnje prizore iz Tkalčićeve, gdje se na veliku terasu popularnog Oliver Twist puba srušilo veliko stablo i potpuno je uništilo. Razbijeno je nekoliko konstrukcija od pleksiglasa ispred kafića, a ulicu su zatrpali komadi slomljenih stabala.

Problem je što je vjetar bez puno predaha puhao i cijeli ponedjeljak, rasklimavajući limene krovove, grane i nadstrešnice, a za noć s ponedjeljka na utorak najavljeni su najjači udari, možda i do 150 kilometara na sat. Gradske službe su u stanju pune pripravnosti. Nadamo se da štete neće biti veće nego dosad.

Foto/Telegram.hr

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.