Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Austrijanac Daniel Tschachler glavni je chef Noela u Istri, Filip Savić je glavni sommelier

san-canzian-sobe

Austrijski kuhar Daniel Tschachler biti će glavni chef Noela u Istri. Gospodin Tschachler ima prilično impresivnu profesionalnu biografiju. Radio je u D.O.M-u Alexa Atale, jednom od najvažnijih restorana 21. stoljeća.

Prije posla u Brazilu, chef istarskog Noela kuhao je i u legendarnom nizozemskom restoranu Oud Sluis koji je imao tri Michelinove zvjezdice, te u kuhinjama španjolskih superzvijezda Dania Garcie i Quiquea Dacoste.

Noelov istarski chef iza sebe, dakle, ima skoro desetak Michelinovih zvjezdica. Sommelier i voditelj Noelova servisa u Istri bit će Filip Savić, višestruki hrvatski šampion, s dugogodišnjim iskustvom u Maistri. Podsjetimo, istarski Noel otvara se u lipnju, u sklopu luksuznog hotela San Canzian izgrađenog u Donjim Mužulinima kraj Buja.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.