Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Dominique Crenn na Instagramu je objavila da boluje od raka

Dominique Crenn, jedna od najvažnijih chefica današnjice, na Instagramu je objavila da joj je dijagnosticiran rak dojke. “Bojim se, ali okružena sam beskrajnom ljubavlju svoje obitelji, prijatelja i tima, ljudi koji me podržavaju i podižu,” napisala je u objavi, Jedna od osam žena oboli od ovog karcinoma, niti sam jedina niti sama.”

Beautiful friends, I want to share with you that this last week I was diagnosed with breast cancer. I feel both scared and humbled and yet not alone. One in EIGHT women have breast cancer. I am neither alone nor unique. Although I am Scared, I have an amazing amount of love from my family, friends and my team who all support me and lift me up. As I work through this new challenge I will be in my kitchen as much as humanely possible because being there, engaged in my craft, and with those I love so dearly is what fuels me. For all the women who have been on this journey before me and now with me, my heart is with you.

17.6k Likes, 1,961 Comments – Dominique Crenn (@dominiquecrenn) on Instagram: “Beautiful friends, I want to share with you that this last week I was diagnosed with breast cancer….”

Crenn je najavila i da će nastaviti kuhati u svom restoranu Atelier Crenn u San Franciscu “koliko god bude u njenoj ljudskoj moći”. Najveća aktivistica u vrhu svjetske restoranske scene, ovaj će preokret u svom životu iskoristiti za solidarizaciju sa ženama oboljelima od karcinoma i podizanje svijesti o ovoj bolesti. “Svim ženama koje su ovaj put prošle prije mene, moje srce je s vama,” napisala je Crenn.

Dominique Crenn je 2018. postala prva američka chefica s tri Michelinove zvjezdice, za Atelier Crenn. Jednu zvjezdicu dobila je za restoran Bar Crenn. Osim manjeg bistroa Petit Crenn, nedavno je najavila novi projekt Boutique Crenn koji će objedinjavati restoran, slastičarnicu i modni butik.
Dominique Crenn je jedna od najvažnijih figura u pokretu za održivost restoranske industrije, od boljih uvjeta rada u restoranima preko dizanja ekološke svijesti do većeg društvenog angažmana u lokalnim zajednicama.

.”

.”

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.