Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Čini se da je Lokal u Teslinoj ponovo propao

lokal-g

U srijedu popodne naletjeli smo na zatvorena vrata Lokala, restorana u strogom centru Zagreba smještenog preko puta Carpaccia. Lokal je bio zatvoren zbog novog radnog vremena, od 9 do 17 sati, kako piše na vratima tog zlosretnog restorana.

Naime, ako restoran koji je do jučer kuhao poširane filee kokota i klasični rižoto radi od devet do pet, znači da ustvari više ne radi: kome ćete prodavati rižoto u devet ujutro?

Nova verzija Lokala od samog je otvaranja bila osuđena na propast. Neobično je amaterski otvoriti fine dining restoran bez stolova (Lokal ima samo šankove) i bez propisnog WC-a.

Zaista nam nije jasno kome je moglo pasti napamet da se u Lokalovim uvjetima pokuša baviti pretencioznim kuhanjem. Prije “fine dining” Lokala, Lokal je bio street food s fejkanim jelima od crne slavonske svinje. I to izdanje Lokala nije trajalo dulje od nekoliko mjeseci. Još prije, na istoj je lokaciji propao jedan na društvenim mrežama popularni bistro. Sve što se dešavalo u prostoru Lokala u Teslinoj unatrag godinu dana primjer je zaista drastičnog nedostatka profesionalizma.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.