Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

CELEBRITY WHISKEY ALERT Connor McGregor najavio je globalno širenje svog Proper No. Twelvea

mcgregor

MMA superzvijezda Connor McGregor pridružio se kolonama slavnih koji, što iz humanitarnih što ih statusnih razloga, moraju imati svoj whiskey. McGregor tu, mora se priznati, ipak ima nešto više kredibiliteta jer je riskira vlastiti novac. On je osnivač, predsjednik i većinski vlasnik firme Eire Born Spirits. Njihov Irish whiskey Proper No. Twelve lansiran prvo u Irskoj i Americi, apsolutni je hit. Pa McGregor ove godine širi tržište, prvo u Veliku Britaniju a onda u ostatak Europe.

Irish whiskey je sve popularniji, što se vidjelo i u ludoj potražnji za Proper No. Twelve. Zalihe za šest mjeseci prodali su u prvih deset dana. McGregor se morao ispričavati (a znamo da koliko mu to teško pada) i obećati da će nadoknaditi manjak hitnom isporukom 25.000 sanduka u Ameriku, koji su također planuli u par dana. Proper No. Twelve je blend vrhunskih golden graina i single maltova. Proizvodi se u najstarijoj destileriji u Irskoj, u području poznatom po kvaliteti tla i vode.

Riječ je o “kompleksnom i sofisticiranom a glatkom i pristupačnom whiskeyu s notama vanilije, osjećajem medne slatkoće i aromama tostiranog drveta.” Dio novca od prodaje whiskeya, oko milijun dolara godišnje, ide u fond za financiranje spasilačkih službi. Proper No. Twelve distribuira Proximo Spirits. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.