Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Lucky Goat kraj tunela Učka najrokerskiji je lokal na hrvatskim cestama

Lucky Goat nalazi se odmah na izlazu iz tunela Učka u smjeru Istre, s desne strane ceste. Kad smo jučer popodne navratili na pivo, s razglasa je treštao Yammat, radio koji najčešće slušamo dok se vozimo.

U hladnjaku s pivom primijetilo smo Brewdog IPA Punk, što nas je lagano šokiralo, jer se ovo jako dobro pivo teško pronalazi i u boljim zagrebačkim barovima, a kamoli u zalogajnici uz autocestu.

Uz Brewdog su nam donijeli čaše Zmajske pivovare. Pa smo brzu i pristojnu konobaricu pitali drži li točeno Zmajsko. Čim je potvrdila, naručili smo još dvije čaše Zmajskog.

Odlična glazba, Brewdog, točeno Zmajsko, Chivas Regal na šanku….Sasvim dovoljno da bismo Lucky Goat proglasili najrokerskijim lokalom na svim hrvatskim cestama.

Budući da smo bilo siti, nismo stigli probati ništa s njihova menija koji se bazira na burgerima, buffalo krilcima, trganoj svinjetini,  hot dogovima s istarskom kobasicom i drugim tipičnim street food/pivskim formatima, ali tu su i zapečeni grah s kobasicom i porchetta i nešto sendviča i kolača.

Od Zagreba do Istre i natrag vozimo bar tridesetak puta godišnje, ili češće. Nikad dosad nismo imali gdje stati na glavnoj cesti, jer se kompletna ponuda svodila na konfekcijske kafiće i zalogajnice uz benzinske crpke. Stoga nas je Lucky Gost razveselio otprilike kao i  otvaranje dobrog bara u susjedstvu.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.