Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

DREAM TEAM BRANIMIROVE ULICE Vanjak, Uremović i poznati hrvatski chef savjetuju novi restoran Franko’s Pizza & Bar

frankos4

Lista najava zanimljivih novih otvorenja u Zagrebu se širi. Za mjesec dana u Branimirovoj ulici trebao bi se otvoriti Franko’s Pizza & Bar, novi restoran koji je okupio mali ali opaki tim profesionalaca u ulozi konzultanata.

Frankove pizze, naime, potpisuje osnivač O’Hare Marin Vanjak, standardizaciju, bar i vinsku listu postavio je jedan od najboljih hrvatskih barmena Darko Uremović koji je postavio i servis, dok je dio menija kreirao jedan poznati hrvatski chef koji se nije želio javno identificirati u ovoj priči.

frankos2

Koncept pizzauranta, restorana specijaliziranih za pizze i koktele kod nas uveli splitska Bokamorra i Basta. Franko’s Pizza & Bar najavljuje se kao dosad najambiciozniji predstavnik tog žanra. Franko’s planira podići ljestvicu u recepturama pizza, izboru vina, karti koktela i u ostatku menija na kojemu će dominirati gourmet salate i sendviči.

frankos3

U Zagrebu upravo nastaje novi val pizzerija, čiji su vlasnici shvatili da poboljšanje kvalitete u svim segmentima, od same kvalitete sastojaka preko vinskih lista i koktela do uređenja i servisa, može vrlo efikasno oživjeti žanr pizzeria i, važnije, učiniti ga profitabilnijim. Udruživanje dokazano kompetentnih profesionalaca poput trojke koja stoji iza Franko’s Pizza & Bara, taj bi trend moglo dodatno ojačati.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.