Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Kava Tava se povukla s udarnih lokacija, u njih je uselio bistro Bonk

kava-tava

U Kavi Tavi ne mogu reći da ne znaju što je promjena. Jedan od pionirskih brendova zagrebačkog ugostiteljstva, lokal koji je mijenjao običaje ispijanja kave i doručka u gradu, uvodio nova jela i ambijente, prošao je niz faza, od poslovnih uspjesi i ekspanzije kada nisu imali dovoljno stolova na terasama za sve zainteresirane, do kriza poput one kad ih je gradonačelnik izbacio s njihove najjače lokacije na samom Britanskom trgu.

Kava Tava se održavala u igri, iako je vlasnik Dored Najjar dosta glasno upozoravao da ne zna koliko će to dugo uspijevati. Telegram je sada objavio da se u udarne lokale Kave Tave, one u Tkalčićevoj i na Britancu, uselio bistro Bonk.

Bonk, čiji vlasnik Zvonko Čubrić je preuzeo i firmu Kava Tava Zagreb d.o.o., na Facebooku se predstavlja kao lokal s “fast foodom s twistom, dobrom kavom, boljom cugom i super biciklima,” te “restoran na poseban način, dućan s biciklima koji to nije, kava i nešto otkačene memorabilije, jedinstveni urbani prostor u stvaranju.”

Kako javlja Telegram, Čubrić je preuzeo firmu Doreda Najjara ali ne i brend, pa osnivači Kavu Tavu mogu otvoriti na drugoj lokaciji, što na svom Instagram profilu i najavljuju. Kava Tava je i franšiza, koja se na njihovoj web stranici još uvijek normalno promovira. Da se planira novo otvorenja Kave Tave u Zagrebu potvrdilo je i osoblje, ali više informacija zasad nema. Do zaključenja ovog članka Dored Najjar još nije bio odgovorio na naš upit, pa ćemo informacije ažurirati čim ih dobijemo.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.