Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Kava Tava se povukla s udarnih lokacija, u njih je uselio bistro Bonk

kava-tava

U Kavi Tavi ne mogu reći da ne znaju što je promjena. Jedan od pionirskih brendova zagrebačkog ugostiteljstva, lokal koji je mijenjao običaje ispijanja kave i doručka u gradu, uvodio nova jela i ambijente, prošao je niz faza, od poslovnih uspjesi i ekspanzije kada nisu imali dovoljno stolova na terasama za sve zainteresirane, do kriza poput one kad ih je gradonačelnik izbacio s njihove najjače lokacije na samom Britanskom trgu.

Kava Tava se održavala u igri, iako je vlasnik Dored Najjar dosta glasno upozoravao da ne zna koliko će to dugo uspijevati. Telegram je sada objavio da se u udarne lokale Kave Tave, one u Tkalčićevoj i na Britancu, uselio bistro Bonk.

Bonk, čiji vlasnik Zvonko Čubrić je preuzeo i firmu Kava Tava Zagreb d.o.o., na Facebooku se predstavlja kao lokal s “fast foodom s twistom, dobrom kavom, boljom cugom i super biciklima,” te “restoran na poseban način, dućan s biciklima koji to nije, kava i nešto otkačene memorabilije, jedinstveni urbani prostor u stvaranju.”

Kako javlja Telegram, Čubrić je preuzeo firmu Doreda Najjara ali ne i brend, pa osnivači Kavu Tavu mogu otvoriti na drugoj lokaciji, što na svom Instagram profilu i najavljuju. Kava Tava je i franšiza, koja se na njihovoj web stranici još uvijek normalno promovira. Da se planira novo otvorenja Kave Tave u Zagrebu potvrdilo je i osoblje, ali više informacija zasad nema. Do zaključenja ovog članka Dored Najjar još nije bio odgovorio na naš upit, pa ćemo informacije ažurirati čim ih dobijemo.

s-pellegrino-simboli-laterali
alh-rotschild-HR-300x300px
vinski-izvjestaj-2018-naslovnica
ULJE2018-NASLOVNICA
VON BARF_Banner_300x250-01 FINAL

aviation-gin

Kava Tava se povukla s udarnih lokacija, u njih je uselio bistro Bonk

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min