Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Franck Ribery na Twitteru se hvalio kako jede pozlaćeni steak kod Salt Baea, vrijeđao kritičare. Bayern ga je ‘žestoko’ kaznio

ribery

Bayern München “žestoko” je kaznio svog napadača, Francuza Francka Riberyja, zbog nedavnog ispada na internetu. Ribery, jedan od najvažnijih Bayernovih igrača, u nevolju je upao onoga dana kad se na Twitteru odlučio pohvaliti videom na kojem jede pozlaćeni steak od tisuću eura.

Ribery je objavio video iz restorana Nusr-Et  turskog chefa Nusreta Gökçea poznatijeg kao internetska senzacija Salt Bae, na kojemu mu Salt Bae reže golemi steak preliven zlatom dok nogometaš oduševljeno plješće.

Riberyjev video prošao je isto kao onaj koji je iz Salt Baeov restorana objavio venecuelanski diktator Nicolasa Maduro. Fanovi su ga žestoko napali a mediji ismijali. No, Ribery nije ni pokušao popraviti stvar nego je serijom twitova izvrijeđao sve koji ga kritiziraju.

“Počevši sa zavidnicima i bijesnima, koji su vjerojatno rođeni samo zato što je pukao kondom,” počeo je Ribery tiradu, “Jebite si matere, babe i cijelo obiteljsko stablo. Ne dugujem vam ništa.” Onda je nastavio: “Svoj uspjeh prvenstveno zahvaljujem Bogu, sebi i onima koji vjeruju u mene. Vi ostali ste kamenčići u mojim čarapama.” Napao je i “pseudo novinare” koji su uvijek negativni i podijelio post francuske novinarke s naslovom “Sa svojim novcem radim što hoću.”

Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić za CNN je izjavio kako je “bio u dugoj šetnji s Franckom i dao mu do znanja da će ga klub ozbiljno kazniti” i Ribery je to navodno prihvatio. “Koristio je riječi koje mi u Bayernu ne možemo prihvatiti i koje nema pravo koristiti kao uzor i igrač ovoga kluba,” rekao je Salihamidžić i dodao da treba priznati i da su igrača i njegovu obitelj “divljački napali” na društvenim mrežama. Čini se da je Salt Bae Riberyja pozvao da sudjeluje u marketinškoj kampanji za njegove restorane, već notorne po ovakvim objavama.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.