Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Medenko zatvara slastičarnicu u Samoboru

Medenko je jedan od svega nekoliko hrvatskih proizvođača pravih zanatskih sladoleda u Hrvatskoj. Američki stil sladoleda, organski sastojci i originalni okusi poput sladoleda od matičnjaka, heljde i kamilice, Medenko su pretvorili u jedan od najpopularnijih originalnih domaćih brendova.

Njihova manufaktura kraj Zagreba trenutno puni desetak specijaliziranih trgovina hranom u Zagrebu, Rijeci i Opatiji.

medenko

Za Medenko se pročulo prije nekoliko godina, kad su se pred njihovom sladoledarnicom u Samoboru počeli stvarati dugi redovi. Pa su ljudi iz Zagreba počeli ići u Samobor na Medenkov sladoled. Pa je Medenko u suradnji s Cogitom otvorio sladoledarnicu u Zagrebu, u Žerjavićevoj ulici kraj Cafea U Dvorištu, ne baš centralnoj lokaciji ali precizno pogođenoj s obzirom na Medenkovu ciljanu publiku.

Pa je Medenko stigao u Veronikine trgovine, pa u ostale zagrebačke trgovine koje surađuju OPG-ovima, da bi se na kraju proširio na Rijeku i Opatiju. Zato je sve iznenadila vijest koju su jučer objavili na svojoj Facebook stranici.

Medenko 31. listopada zatvara sladoledarnicu u Samoboru, s najavim da će do proljeća pokušati otvoriti ponovo.

“Unatoč našem entuzijazmu i vašoj velikoj podršci, u ovakvom obliku ugostiteljskog poslovanja, nismo u mogućnosti održati pozitivno i dostojanstveno ozračje za naše radnike, a gostima pružiti vrhunsku uslugu i kvalitetu. Beskompromisno ćemo se i dalje truditi do proljeća 2019. pronaći rješenje, kako bi svima vama, našim vjernim gostima, sugrađanima i posjetiteljima Samobora sladoled Medenko i dalje bio dostupan. Do tada, sladolede možete kupiti u pintama i čašicama (na niže navedenim) prodajnim mjestima. Hvala i vidimo se na proljeće!” poručuje Medenko.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.