Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Madonna traži kuhara. Plaća je 900.000 kuna godišnje. Ostali uvjeti malo teži

madonna

Madonna se voli hvaliti da nikad u životu nije skuhala jelo. Za nju i njenih šestero djece brinu se privatni chefovi i pop diva upravo traži novoga. U oglasu koji je objavila na web stranici Talent Private Staff kao “VIP klijent u Mayfairu” koji nudi plaću od 110.000 godišnje, pop diva je navela uvjete za kandidate.

Kuhar mora biti na raspolaganju cijelo vrijeme, jer obitelj živi između Londona, Lisabona i New Yorka, i mora putovati s njima po cijelom svijetu. Madonna je upozorila i da njeni privatni kuhari moraju slijediti “osnovna pravila” košer kuhinje za djecu.

“Klijent nema košer kuhinju s odvojenom opremom za meso i mliječne proizvode i slično, ali chef mora poznavati osnovna pravila kao što su odvojeno serviranje mesa i mliječnih proizvoda, zabrana svinjetine, riba mora imati peraje i ljuske – nema sabljarki, morskih plodova i sl),” stoji u oglasu. Treći zahtjev je da se jave samo “top chefovi” s “prethodnim iskustvom privatnog kuhara u kući”.

Madonna se predstavila kao “VIP klijent u Mayfairu.”  Madonna naglašava da ne traži chefa za fine dining već želi“zdrava i jednostavna” jela prikladna za obiteljske ručkove i večere. “Klijent najviše voli talijansku kuhinju (rižoto je favorit), azijsku-sushi/sashimi, klasična europska i američka jela.”  Kuhar mora biti na raspolaganju cijeloj obitelji, svim gostima i ostaloj posluzi u kući. Sretni Madonnin chef može početi raditi već krajem listopada ili početkom studenog. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.