Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Pogledajte trailer za The Final Table, najambiciozniji Netflixov kuharski show dosad

netflix-final-tablel

Netflix je počeo pripremati teren za svoj najambiciozniji kuharski show The Final Table. U utorak je izišao trailer za serijal u deset epizoda, u kojemu će se natjecati 24 kuhara iz cijeloga svijeta.

Zadaci će biti fokusirani na lokalne kuhinje regija iz kojih dolaze natjecatelji, a u žiriju će sjediti neki od najvećih svjetskih chefova, Anne-Sophie PicAndoni Aduriz
Carlo CraccoClare Smyth,
 Enrique Olvera, Grant Achatz , Helena Rizzo, Yoshihiro Narisawa i 

Vineet Bhatia.

final-table

Netflix je uz trailer objavio i konačnu listu kandidata, gastro kritičara i ambasadora serije koji će sudjelovati u spektaklu i pomagati sucima.

Natjecatelji dolaze iz 18 zemalja. Među njima su Aaron Bludorn, executive chef Cafe Boulud, u New Yorku, Timothy Hollingsworth, chef i vlasnik Otiuma, u Los Angelesu, Ronald Hsu chef Lazy Betty  iz Atlante, Johnny Spero , chef restorana Reverie, iz Washingtona, Monique Fiso, chefica i vlasnica restorana Kiakai, u Aotearoi na Novom Zelandu, Darren MacLean, chef i vlasnik Shokunina, u Calgaryju u Kanadi, Ash Heegerm, chef i vlasnik restorana Ash, u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici i Shane Osborn, chef  restorana Arcane, Hong Kong i drugi.

Iz svake zemlje koja će biti zastupljena u showu će se pojaviti dva celebrity ambasadora i jedan gastro kritičar koji će sucima pomagati objašnjavajući lokalni gastronomski kontekst.

Za Ameriku će to biti zvijezda Farga Colin Hanks, glumac Dax Shepard i bivši Timesov restoranski kritičar Sam Sifton. Za Veliku Britaniju i Francusku nastupit će ugledni kritičari Jay Rayner i Francois-Regis Gaudry, a voditelj showa bit će bivši urednik restoranskih recenzija u Bon Appetitu Andrew Knowlton. Chefovi će se natjecati u parovima.

Netflix iz sezone u sezonu pojačava svoj gastro program. Uz novu sezonu Chef’s Tablea, možda najzanimljivijeg dosad, trenutno imaju genijalni serijal Salt, Fat, Acid, Heat u kojemu divna Samin Nosrat s entuzijazmom Julie Child istražuje samu srž kuhanja.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.