Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Massimo Bottura otvara novu Guccijevu Osteriu na Beverly Hillsu

gucci-osteria

Chef službeno najboljeg restorana na svijetu, Osterie Francescane u Modeni, u intervjuu za Eater najavio je da otvara restoran na Beverly Hillsu. Riječ je o drugom restoranu pod brandom Gucci Osteria da Massimo Bottura. Prvi je otvoren početkom godine u vrtu Guccijeva flagship dućana/muzeja u centru Firence.

Gucci da Massimo Bottura puno je neformalniji lokal od slavnog restorana s tri zvjezdice u Modeni. Riječ je o bistrou čiji se meni bazira na klasičnim tjesteninama i rižotima, ali uključuje i Botturine interpretacije globalnih street food favorita, poput burgera, hot doga i pojedinih azijskih formata dok se na prvom meniju za desert nudila pina colada.

 

View this post on Instagram

 

#gucciosteria #love #osteriafrancescana #osteria

A post shared by Gucci Osteria (@gucciosteria) on


Bottura je Eateru kazao kako je projekt u Firenci doživio golemi uspjeh, i kako bi terasa na krovu Guccijeve zgrade na Beverly Hillsu predstavljala idealnu lokaciju za otvaranje drugog njegovog restorana u suradnji s ovom glasovitom modnom kućom.

Massimo Bottura još nije definitivno odlučio hoće li otvoriti na Beverly Hillsu, jer razmišlja i o poznatoj četvrti Ginza u Tokiju. “Beverly Hills i Tokio dvije su lokacije koje me najviše zanimaju.” izjavio je Bottura. “Ne żelim New York, Pariz ili London, nego baš Beverly Hills ili Ginzu. Japanci su ludi za našim restoranima u Modeni, jer poštuju našu opsjednutost kvalitetom sastojaka.”

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.