Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Dogus Grupa definitivno prodaje Villu Dubrovnik, najbolji dubrovački hotel

villa-dubrovnik

Dogus Grupa definitivno prodaje Villu Dubrovnik, najbolji dubrovački hotel. Bloomberg je ovih dana objavio kako turska Dogus Grupa traži kupca za niz svojih luksuznih hotela u Europi i Turskoj, uključujući i dubrovačku Villu Dubrovnik.

Kult Plave Kamenice već je objavio, pozivajući se na informacije portala DuList.hr, da Dogus prodaje Villu Dubrovnik. Villa Dubrovnik nalazi se u prekrasnom vrtu s pogledom i na Grad i na Lokrum, nešto iznad klasičnih dubrovačkih hotela Excelsior i Argentina.

Villa Dubrovnik već je desetak godina uvjerljivo najluksuzniji i najbolji dubrovački hotel. Dogus grupa, piše Bloomberg, osim Ville Dubrovnik prodaje i Grand Hyatt u Istanbulu, Villu Borghese u Rimu i još nekoliko prestižnih hotela u ukupnoj vrijednosti od oko pola milijarde eura.

Važno je reći da Dogus Grupa donedavno planirala graditi Hyatt Regency u Zadru, te da posjeduje D Resort u Šibeniku. Dogus Grupa u probleme je upala zbog sve gore gospodarske situacije u Turskoj, koju obilježava strahoviti pad vrijednosti turske lire. Agencija Standard & Poor’s procjenjuje da Dogus nije kadar refinancirati svoje dugove.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.