Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zatvara se kultni londonski Dandelyan bar. Ruše sve do temelja i kreću ispočetka

dandelyan

U ponedjeljak je počeo najveći godišnji koktel događaj u Londonu – London Cocktail Week i dok svi barovi iz koktel metropole najavljuju suradnje, proširenja, nova otvorenja, gostovanja internacionalnih timova, Ryan Chetiyawardana iz Mr. Lyan carstva objavljuje zatvaranje trenutno najstarijeg i najuspješnijeg projekta na kojem radi sa svojim timom.


je trenutno drugi na World’s 50 Best Bars listi za 2017. godinu, a za 2 dana će se znati i kakva im je pozicija na ovogodišnjoj. Zatvaranje je najavljeno unatoč tome što su u četiri godine postojanja dva puta osvojilinagradu za najbolju koktel kartu, jednom nagradu za najbolji barski tim i još mnogo manjih nagrada, a uz to tjedno izbacivali preko 6.000 koktela na prestižnoj lokaciji u prizemlju hotela Mondrian.


Kako je sam Chetiyawardana najavio u svojoj privatnoj Facebook objavi (službene stranice još ne govore ništa o tome), zaključili su da su dosegli maksimum u ovom konceptu i da nema smisla održavati ga u ovom formatu te da su spremni srušiti sve do temelja i krenuti ponovo.

Navodno su spremni za još luđi koncept, ali žele i propitivati postojeće paradigme u samoj industriji za koju smatraju da je napredovala do te mjere da je spremna za ozbiljniji iskorak.

BIG OL’ ANNOUNCEMENT 1/3 Happy Birthday Dandelyan – AND GOODBYE! It feels fitting on our 4th birthday to kill off our…

Objavljuje Ryan ChetiyawardanaNedjelja, 30. rujna 2018.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.