Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Grade se još dva hotela s pet zvjezdica, u Poreču i Dubrovniku

valamar-marea

Kako piše jučerašnji Glas Istre, Valamar Marea apartmani bit će spremni za početak iduće sezone. Riječ je o prvom pravom porečkom hotelu s pet zvjezdica, koji se podiže u prostoru plaže Borik, oko kilometar i pol od centra Poreča. Otvaranjem Marea apartmana Poreč će napokon podići svoj infrastrukturni profil, što bi s vremenom trebalo dovesti do razvoja sad već predugo zapuštene lokalne restoranske i barske scene.

valamar-marea1
Valamar Marea Suites
valamar-marea-pool

Nadamo se da će Valamar Marea Suites potaknuti i druge porečke hotelijere da se počnu baviti ambicioznijim turističkim modelima. Ovih je dana također potvrđeno da Four Seasons počinje graditi hotelski kompleks u razrušenim i zapuštenim Kuparima. 

Prema zasad dostupnim informacijama, radit će se o ozbiljno luksuznom projektu, na razini branda, s oko pet stotina kreveta. Four Seasons prvi je zaista luksuzni hotelski brand koji ulazi u Hrvatsku (uskoro bi se trebao izgraditi i Four Seasons na Hvaru). Nažalost, zasad nisu poznati ni okvirni rokovi za otvaranje Four Seasonsa u Kuparima.

four-seasons
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.