Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Najbolji šibenski bar promijenio je ime

namalo-g

Vino & Ino, bar u strogom centru povijesnog dijela Šibenika prvi smo out posjetili pretprošlog ljeta. Odmah su nas oduševili sjajan izbor lokalnih vina na čaše, neformalna ali efikasna i ljubazna posluga i sjajna atmosfera. Ni pršut, panceta, sir i masline nisu bili loši. Vino & Ino doimao se kao civilizirani mediteranski bar, kakav bi trebao postojati u svakom jadranskom gradu.
U petak popodne, poslije simpatično-tużnog ručka u konobi Marenda, pohitali smo u Vino & Ino da popijemo nešto pristojno. Pa smo vidjeli da se bar više ne zove Vino & Ino nego NaMaLo, što je duhovita skraćenica za adresu Na Maloj Loži. Konobari su nam rekli da je do promjene imena došlo i zbog promjena u vlasničkim ili parterskim odnosima. Što srećom nije utjecalo na kvalitetu.
NaMaLo i dalje ima vrlo pristojnu lokalnu vinsku kartu (jedino bi trebali nabaviti neki dobar nelokalni pjenušac), među pivom se ističe gorko-voćna IPA Barba, dok među koktelima nismo mogli ne uočiti Margaritu s babićem. Osoblje je bilo uobičajeno izvrsno, a izbor snackova možda čak širi nego lani. NaMaLo je, čini se, zadržao koncept iz Vino & Ino i ne zaostaje ponudom za originalnim lokalom što je, naravno, važno za grad s najvećim nastajućim turističkim potencijalom u zemlji.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.