Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

TRINIDADSKI RUMOVI, CIGARE, KOKTELI I NOGOMET Angostura 7. srpnja otvara sezonu velikim partyjem u Novigradu

angostura-najava

Rumovi i tiki kokteli nemaju sezonu, ali ljeti definitivno stvaraju posebnu atmosferu u barovima. Angostura, jedan od najvećih svjetskih heritage brendova ruma i najvažniji proizvođač bitera, ove godine u Istri održava jednu od svojih centralnih regionalnih prezentacija. Događaj će voditi Angosturin globalni brend ambasador Daniyel Jones, jedan od pionira moderne karipske barske scene i pobjednik Angostura Global Cocktail Challengea 2013. Jones će 6. srpnja u Puli održati masterclass za profesionalce, a dan kasnije, u subotu 7. srpnja otvara Angosturinu ljetnu jadransku sezonu velikim lounge partyjem u novigradskom baru Hedonist.

Jones je pionir moderne karipske barmenske scene i pobjednik Angostura Global Cocktail Challengea 2013. Osim Angosturinih rumova  (koji spadaju u jedan od najnagrađivanijih portfolia rumova na svijetu) i pairinga s cigarama, Jones će predstaviti i Angosturine nove proizvode, uključujući bitere i Amaro di Angostura. Angostura je jedini veliki svjetski proizvođač trinindadskih rumova i jedna od nekoliko kuća koje predvode revival karipskih premium rumova. Kuću je 1824. u Venecueli osnovao njemački liječnik dr. Johann Siegert nakon što su njegovi čuveni biteri postali međunarodni hit.

angostura-proizvodi

Firma je zbog povijesnih okolnosti preselila na Trinidad i tamo ušla u biznis s rumovima. Angostura je 2007. ušla u novu fazu, s temeljitim rebrandingom i jačim fokusiranjem na premium rumove, koja ju je vratila u vrh svjetskog tržišta. Sve o ovoj legendarnoj karipskoj kući možete pročitati OVDJE. Spoj Angosturina naslijeđa i njezinog novog imidža bit će glavna tema koktel partyja Daniyela Jonesa u Novigradu. Koji će, naravno, obilježiti i nogomet. Party u Hedonistu održava se u večeri kad Hrvatska igra povijesnu utakmicu s Rusijom na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Kako su nam potvrdili u tvrtki In-Vindico, ekskluzivnom distributeru Angosture za Hrvatsku i organizatoru partyja, gledanje utakmice bit će važan dio partyja.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.