Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Triton je lošinjski Cheers cafe u kojem miješaju šezdesetak koktela

triton-losinj

U Triton na lošinjskoj rivi prvi smo put zalutali početkom lanjske jeseni. Otok je bio siv i maglovit od kiše koja je padala danima, a konobarica je  postavljala  daske na prag ovog malog i slatkog kafića da spriječi poplavu oko šanka na koji je upravo bio sletio golub.

Dok je golub gazio po novinama koje je neki od jutarnjih gostiju ostavio na šanku a Gotye pjevao Somebody That I Used To Know, konobarica je rutinirano izvadila čistu pepeljaru, napunila je sjemenkama, nahranila goluba, popričala s lokalnm mačkom i psom koji očigledno redovno dolaze u Triton da ih netko pomazi i da im jesti, nama napravila čajeve i poslužila sve jutarnje kave, cijelo vrijeme pjevajući s Gotyeom.

Vrijeme leti, frizure se mijenjaju, a neke stvari ostaju zauvjek 😄Time flies, hair styles change, but some things stay forever 😉

Gepostet von Triton am Montag, 25. September 2017

Danas, početkom ljeta Triton djeluje puno ozbiljnije i veće, zahvaljujući terasi od dvanaestak niskih stolova i pet šest visokih stolova. Konobarica s darom doktora Doolitlea i dalje suvereno kontrolira situaciju, a ni karta pića nije neozbiljna. Sadrži pedesetak koktela, od kojih osam gin tonica, koji uključuju Monkey 47, Hendricks, Bombay Saphire i Fentimans. Tu je još i petnaestak whiskyja, na čelu s Lagavulinom i Doublewood Balveniem.

The moment we have all been waiting for……Ciplićiiiiiiiii!!!! 🎶🎶 Tonight in Triton for their first concert of the summer! 😎🤗😄🎹🎶🎤🎸

Gepostet von Triton am Mittwoch, 12. Juli 2017

Izbor piva obuhvaća dva Zmajska i tri Medvedgradska, dok bi izbor vina na čaše możda mogao biti širi. Iako preko dana nismo mogli slušati Cipliće, praktički njihov kucćni bend. Triton je i dalje definitivno najzanimljiviji bar na lošinjskoj rivi.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.