Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vlasnik One Suite Hotela Lukša Jakobušić na Hotel Summitu Beograd održao je prezentaciju o digitalnoj transformaciji hotela

hotel-summit-one

Nove navike gostiju, digitalna transformacija hotela, utjecaj online platformi na booking, mogućnosi povećanja prihoda na izmijenjenom tržištu i struktura hotelijerskog tržišta kao glavnog pokretača ekonomije u turističkim zemljama i pozicija jugoistočne Europe, bile su među glavnim temama prvog regionalnog skupa hotelske industrije Hotel Summit Beograd, jednog od najvećih i najvažnijih skupova hotelske industrije na prostorima bivše Jugoslavije.

Na kongresu održanom 22. ožujka u beogradskom Hyattu okupilo se niz  značajnih igrača iz regionalnog hotelskog biznisa, poput visokog predstavnika utjecajne konzultantske tvrtke Horwath, pa direktorice slovenske Turističke zajednice, direktora splitskog Radisson Blu Resorta ili direktora ljubljanskog hotela Slon.

Na Hotel Summitu Beograd nastupilo je četvero govornika iz hrvatske hotelske industrije. Siniša Topalović iz Horwath HTL-a  održao je predavanje o regionalnom hotelijerskom tržištu iz perspektive razvoja i investicija, izvršna direktorica Adriatic Tourist Resortsa Irina Tomić govorila je o anticipiranju trendova i prilagodbi hotelskog tržišta, a generalni direktor Radisson Blu Resorta Michael Caspar o profilima i očekivanjima današnjih gostiju i prilagodbi organizacijske strukture hotela novim potrebama.   Lukša Jakobušić, vlasnik novog hrvatskog hotelskog brenda One Suite Hotela, održao je jednosatno predavanje o uporabi digitalnih tehnologija u poboljšanju hotelske usluge, u čemu je One Suite niz koraka ispred cjelokupne hrvatske i regionalne hotelske scene.

One Suite u regionalnom je hotelijerstvu zanimljiv kao prvi potpuno digitalizirani hotel. Kompletni digitalni sustav hotela, objedinjen u aplikaciji koja funkcionira kao sve od ključa za sobu do osobnog conciergea i osobnog trenera, razvijen je u partnerstvu s Vipnetom i integriran u sve funkcije vođenja hotela. “Vipnet je dao kompletnu tehničku podršku i programere, a mi smo postavili koncept i investirali u hotelsku opremu. Bio je to prvi takav integrirani projekt u nekom hrvatskom hotelu,” rekao je Jakobušić, “One Suite je sada ogledni hotel za Vipnetovu aplikaciju za upravljanje hotelima, koja se može prilagođavati tvrtkama u drugim biznisima.”

Jakobušić je govorio i o nastanku One Suitea, njegovim drugim bitnim značajkama poput famoznog Lokal bara, i o mogućnostima eventualnog franšiziranja. One Suite Hotel nedavno je, i to nakon tek nešto više od pola godine rada, dobio prestižnu međunarodnu nagradu za najbolji novi hotel u srednjoj i istočnoj Europi.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.