Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Kalen Reacts je najbolji novi food kanal na YouTubeu. Tip komentira video recepte i ne možemo se prestati smijati

Što god mislili o njihovom sadržaju moramo priznati da su Buzzfeedovi kratki Tasty video recepti jedna od boljih stvari izmišljenih na internetu zadnjih godina. Toliko su privlačni da ih gledamo i ako nikad ne bismo ni kuhali ni jeli stvari koje snimaju. Njihov je utjecaj toliki da su proizveli novu generaciju video recepata na webu. I to nas je, očekivano, zasulo novom vrstom food porna, tonama očajnih recepata koji nemaju veze s osnovnim znanjima o kuhanju, ali još uvijek izvršavaju svoju funkciju odmora za mozak (i povremene hipnoze, ovisi što se kuha).

Kad već govorimo o lošim receptima, internet je manji i problem. Loši video recepti postali su specijalnost kablovske televizije. U moru televizijskih kanala posvećenih hrani i kuhanju, rijetko se pronađe emisija u kojoj promoviraju kakvo takvo znanje o namirnicama i kuharskim tehnikama. No, sada se na internetu pojavilo nešto još bolje, video recenzije tih loših video recepata. I Kalen Allen iz Kanzasa najbolji je od svih. 

Na svom YouTube kanalu Kalen Reacts Allen govori ono što svi mislimo, urnebesno se čudeći što sve ljudi kuhaju i stavljaju na TV i web. “Odbacujemo ovo u ime Isusa!”, viče Kalen dok gleda kako nastaje neka čudna smjesa za kukuruzni kruh puna javorovog sirupa, čilija i slanine. “Nema tih para da bih pojeo ovo sranje!” smije se u nevjerici dok netko ponosno reže neku splačinu nazvanu ‘torta od krumpirove salate’ obloženu sirovim hrenovkama, “Pa to je krumpir, mislio sam da su kruške.” Da bi sve bilo pošteno, Kalen objavljuje i svoje video recepte koje, naravno, mogu komentirati drugi.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.