Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Noć kada je One Suite postao centar dubrovačkog društvenog života

Psihomodo Pop ove godine obilježava 34 ili 35 rođendan: zavisi o datiranju njegovih gimnazijsko klupskih početaka. Jedan od poznatijih Psihomodovih albuma zove se Natrag u garažu. Pa je Lukša Jakobušić, vlasnik i ideolog dubrovačkog One Suite Hotela, koji posjeduje veliku garažu, odlučio otvoriti južnohrvatski advent koncertom Psihomodo Popa. U garaži One Suite Hotela u petak navečer skupilo se oko petsto ljudi. Neki su bili odjeveni u skladu s pravilima rock koncerata, dok se se neki drugi obukli kao da idu na kazališni premijeru ili na večeru u Michelinov restoran. Psihomodo je prašio čvrsto i pouzdano, Juraj Novoselić uobičajeno talentirano i stručno odrađivao je svoje solo partije, publika je bila blagdanski raspoložena, a lokalno craft pivo Republika, teklo je u slapovima.

Psihomodo je počeo koncert s Natrag u garažu, da bi pred kraj odsvirao Donnu, teenage hit Nevena Kepeskog, njihovog osnivača iz Križanićeve gimnazije (koji, međutim, ne želi preuzeti odgovornost za pomalo nespretne Donnine stihove koje je band dodao originalu). Poslije koncerta Lokal bar u One Suiteu bio je nadrealno prepun.

Nikad, ali baš nikad nigdje na jugu nismo vidjeli takvu gužvu i toliko energije u kišnoj i neugodnoj jadranskoj zimi. One Suite Hotel udaljen je desetak kilometara od centra Dubrovnika. Međutim, One Suite je u petak navečer postao apsolutno središte dubrovačkog društvenog života. Zapravo je posve nevjerojatno da puno veći, financijski moćniji turistički biznisi ne čine ništa da po zimi ožive Dubrovnik. Što je One Suite odlično uočio i iskoristio.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.