Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Jamnica vas želi odvesti na Advent i počastiti. Od vas očekuju samo kratku recenziju   

advent-big-1

Adventski štimung u Zagrebu već se može osjetiti i kao i prošlih godina, očekujemo nemilosrdnu “bitku” među svim izlagačima, a na sreću svih posjetitelja. U tih mjesec dana adventski šetači kušat će kobasice, kuhano vino, razne slastice i germknedle za kojima je prošle godine bila nevjerojatna pomama, a još uvijek nismo sigurni hoće li ove godine neki drugi specijalitet preuzeti primat.

Blogerskih i novinskih recenzija sigurno neće manjkati, no Jamnica želi ove godine okrenuti ploču i pretvoriti “obične posjetitelje” u recenzente. Zato su otvorili natječaj na svojoj web stranici www.jamnica.hr u kojem traže 15 ljudi. Za njih i njihove pratnje osigurat će stručnog vodiča po Adventu, a prijaviti se možete u jednu od tri ture. To su “slana”, “slatka” i “tekuća”. U prvoj turi (6.12.) kušat će se kobasice, u drugoj (13.12.) slatki specijaliteti, a u trećoj (20.12.) ponuda kuhanog vina i ostalih pića.

Prijaviti se mogu i posjetitelji koji nisu iz Zagreba, jer će im Jamnica osigurati put i smještaj. Po završetku svakog obilaska, Jamnica će od svojih gostiju uzeti par kratkih izjava i pripremiti vodič, pa želite li nakratko preuzeti ulogu gastro eksperta i podijeliti s javnošću svoje dojmove, ovo je možda i jedinstvena prilika. Prijave na navedenoj web stranici moguće su još danas, a tko će ići na obilaske pod sponzorstvom Jamnice, odlučit će njihov stručni žiri.


PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.